Gdy zwykłe „dziękuję” to za mało, możesz wyrazić wdzięczność zgłoszeniem do nagrody! (zamiast czekoladek, whisky, koniaku czy …)

Anioły Medycyny VI edycja 2017

Dane lekarza

Uzasadnij

Dane placówki w której pracuje zgłaszany przez ciebie lekarz

Dane osoby zgłaszającej kandydaturę

Oświadczam, że jestem osobą pełnoletnią

1. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Anioły Farmacji i Anioły Medycyny z siedzibą w Warszawie, ul. Krakowiaków 16, 02-255 Warszawa w celach marketingowych, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dzu z 2002 r. nr 101, poz. 926). 2. Administratorem danych osobowych jest Fundacja Anioły Farmacji i Anioły Medycyny z siedzibą w Warszawie, ul. Krakowiaków 16, 02-255 Warszawa. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. 3. Wyrażam zgodę na przesyłanie przez Fundację Anioły Farmacji i Anioły Medycyny z siedzibą w Warszawie, ul. Krakowiaków 16, 02-255 Warszawa informacji handlowych drogą elektroniczną, zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (DzU z 2002 r. nr 144 poz. 1204 z późn. zm.).