Gdy zwykłe „dziękuję” to za mało, możesz wyrazić wdzięczność zgłoszeniem do nagrody! (zamiast czekoladek, whisky, koniaku czy …)

Anioły Farmacji VI edycja 2017

Dane Farmaceuty

Uzasadnij

Dane apteki

Dane osoby zgłaszającej kandydaturę

Oświadczam, że jestem osobą pełnoletnią

1. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Anioły Farmacji i Anioły Medycyny z siedzibą w Warszawie, ul. Krakowiaków 16, 02-255 Warszawa w celach marketingowych, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dzu z 2002 r. nr 101, poz. 926). 2. Administratorem danych osobowych jest Fundacja Anioły Farmacji i Anioły Medycyny z siedzibą w Warszawie, ul. Krakowiaków 16, 02-255 Warszawa. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. 3. Wyrażam zgodę na przesyłanie przez Fundację Anioły Farmacji i Anioły Medycyny z siedzibą w Warszawie, ul. Krakowiaków 16, 02-255 Warszawa informacji handlowych drogą elektroniczną, zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (DzU z 2002 r. nr 144 poz. 1204 z późn. zm.).