Zakończyła się VI edycja nagrody Anioły Farmacji i Anioły Medycyny roku 2017.  Listę nominowanych mogą Państwo zobaczyć na naszej stronie internetowej w zakładce „Laureaci”. Jednocześnie rozpoczęła się VII edycja nagrody Anioły Farmacji i Anioły Medycyny roku 2018.  Jeśli spotkałaś w swoim życiu wyjątkowego farmaceutę lub lekarza – podziękuj mu za pomoc, serce, troskę, wsparcie i serdeczność. Zgłoś Go do społecznej nagrody Anioły Farmacji i Anioły Medycyny.

Osoby zgłaszające kandydatów do nagrody mają szansę otrzymać:
• 50 produktów firmy Solgar,
• 50 dermokosmetyków szwajcarskiej marki Louis Widmer,
• 20 bonów zakupowych o wartości 300 zł do realizacji w swojej aptece,
• 10 pamiątkowych albumów „V lat nagrody Anioły Farmacji i Anioły Medycyny IDEA HISTORIA LUDZIE”.

Nagrody zostaną wysłane pocztą. Listę nagrodzonych opublikujemy w „Modzie na Zdrowie” po zakończeniu VII edycji, czyli w I kwartale 2019 roku.

Swój głos możesz oddać na dwa sposoby:
• za pośrednictwem formularzy dostępnych w „Modzie na Zdrowie”, które należy wysłać pocztą na adres: Fundacja Anioły Farmacji i Anioły Medycyny, ul. Krakowiaków 16, 02-255 Warszawa;
• poprzez formularz online zamieszczony na stronie internetowej Fundacji (aniolyfarmacji.pl) w zakładce „ZGŁOSZENIA”.

Zapraszamy do udziału w tegorocznej edycji!